GRYM KVÄLL!

Helluuuw!

Igår var det Björn Rosenström på lygnevi, sista kvällen där för i år. Men jag Fia och Ida valde att stanna hemma pga vi trodde att de skulle bli enbart bönder där typ!
Så de blev en mysig hemma kväll med massa folk! Vii var väl.. 16 personer hemma hos mamma som åt middag å hade trevligt!
Mycket värt! inte skrattat så mycket på länge..



Johnny tatuerar Annelie och Per kollar på!



Här är från en annan vinkel :)



Niklas och Pimusa!



Mamma och Nina. Linda var tråååk å ville inte vara med på kort :(



Sedan! Så är jag ledsen att det inte kommit några uppdateringar om Gumman och mig, jag har inte ridit så mycket denna veckan pga åker 05.50 hemifrån och är inte hemma förens vid 18-19.. så inte hunnit!
men de kommer!
har med hittat en ny pratikplats tack vare Robert/Robban Petersson! Uppskattar verkligen hjälpen!

Kram på er alla :D


Underbar dag!


Tack Johanna Samuelsson för fotot!
Gumman och jag!

Kan bara berätta för alla att jag är sjukt glad! känner motivation för första gången på kanske 2 år att faktiskt GÖRA något.  har tröttnat, gett upp.
Vad jag än gör? Får ändå skit för de..
Så nu tar jag steget, Once in a life time.
Blir den gamla tickan som litade på sig själv! Glömmer de gamla dåliga å de människorna som har med det att göra. Börjar våga stå för de jag tkr!
För det har jag gjort denna sommaren? Och vad händer? Alla falska lämnar än, Men de bästa? Som verkligen bryr sig? De står på SAMMA plats eller kom närmare mig.. Hade folk som ställde upp mera för mig än de jag trodde var mina närmaste vänner. Men känner faktiskt inte att jag bryr mig, Det är inte jag som går miste om något!

De är de idioterna som vill att jag skall vara den jag inte är..

kan säga med att tiden med min lilla Gumz? Har läkt många sår! Och älskar henne med hela mitt hjärta!


Första dagen efter sommaren!

PRAKTIK IDAG! =)

Idag vart det faktiskt lite kämpigt att gå upp! uppstigning 05.30 för kunde åka till praktiken med henne!
Att man börjar skolan med att rakt upp å ner gå upp så tidigt? De tog på krafterna!
Haft en ur mysig dag med Rebecca och har skruvat upp kontakter ( den i mitten på bilden ) hela dagen så är jätte trött i höger arm!
Dessutom fick jag pratat med "chefen" om att jag letar ny praktik och han tog de bra! så en perfekt dag..
Imorgon blir de upp igen, fast har inte lika tur så uppstigning kl 05.00 för bussen går 05.50.. :/





DET ÄR ROLIGT Å KLADDA NÄR MAN KAN! :$


Gumman
Hon gick hela förra veckan så idag skall hon vila! någon som skall till Strömma i veckan? Antagligen inte jag :( pga vi inte har någon bil å dra med för v 70 är på verkstan..
iallafall..
Såhär ser Gummans Hov ut nu! :)



sakna Andy dag! så en bild på oss!



Tjenare!
Inatt har söta Ellis sovit hos mig! mycket trevligt, var mycket snicksnack om vad som hänt sedan sist vi sågs!
Idag skulle vi egentligen gått upp kl 9 för att följa med morsan, Christian och Johan och lägga tegelpannor på ett tak, men vi valde att somna om..
Efter att vi bakat en mycket go kladdkaka åkte vi till stallet för att harva runt lite i paddocken med Gumman :D
Ellis som inte har ridit henne på ca ett år tyckte att hon gjort framsteg!

Sedan har Linda Storinder lyckats smitta mig med förkylning så jag knappt kan andas genom näsan :/ går å snorar och känner mig allmänt äcklig! liksom kul då jag skall ta 05.50 bussen till praktiken imorgon! har haft ett helt sommarlov på mig att vara sjuk. Men ändå blir jag de då skolan börjar!

That's  sucks!


Lagat hoven!

Hellöö!
Idag gick jag upp vid nio för att svara i telefonen om mamma skulle ringa,. och de gjorde hon!
kl tolv kom sten (hovslagaren) å la silikon (stavning?) i Gummans spricka i hoven.
det medför att halva hoven INTE kommer ramla av * yäih *.
sedan skulle de torka i minst 30 min så satte mig å smörjde båda sadlarna och red sedan en sväng i paddocken. idag gick de bra! men hon var stressad och ville inte lugna ner sig.. vilket gör att de bara blir en stor fajt! ( men tror att lite kom med att jag var fruktansvärt kissenödig å irriterad! xD ) tror hon små brunstar? fast..
hon gör ju inte som alla andra normala hästar att sprutar ut lite! utan hon sattsar på att göra hela stallet fult med kiss, vilket blir jobbigt till slut.. så SNÄLLA BRUNST ta slut!?
har sattsat denna veckan på galopp så hon skall bli trött.. -utan framgång.
snarae blivit värre, I stallet med att hon stirrig,. går runt och runt i boxen. blir lös i magen och gnäggar hej vilt?
känner inte igen min lilla häst..

Iallafall så kommer ELLI snart!!!!! saknat henne så de bara skriker om de! myyyys på denna kvällen!

BTW! är de någon som vet någon? eller är själva sugna på att träna DRESSYR för en tränare på strömma? vi behöver nämligen få ihop ett gäng så vi kan börja träna regelbundet för tränare i strömma naturbruks gymnasiumets manege.. och lättare att få upp tränare dit om vi är flera som rider! hör av er!


lång dag!

HEJ!
idag så har det vart en lång dag för mig,. ridit två hästar Gumman å Zeus.
Först red jag och Ein, ut på Safir å Gumman då jag visade henne rundan "bobcat " vilket gick jätte bra! gumman var dock lite trött, ville inte lyssna, hon surade när jag drog sadelgjorden ( första gången ) så hon hade nog bara en dålig dag!
sedan var de upp till johanna å rida Zeus! mycket trevligt.. var över 1 årsedan som jag red honom nu! men det visade bara hur lite jag kände honom.. men med Johanna och mindy som gott sällskap löste sig allt.. vi red upp till masten bara.
En bra dag! men nu är jag trött!

Fint väder!

en bild som är tagen när vi var hos charotte :)
Idag började skolan.. hade tänkt att Gumman skulle stå idag men när man börjar halv 13 och slutar 13.05 känns de lite ovärt å sitta hemma när de är fint väder då de kommande tre veckorna kommer bli mnycket energi lagt på praktiken. så idag red bara jag å fanny till behandlingshemmets strand och busade lite med hästarna i vattnet! vilket var SUPERMYSIGT! :) å imorgon är man ledig? as chill ;)

Hellu

Så nu skriver jag mitt första inlägg på denna bloggen!
Igår var jagpå strömma med Gumman, som sällskap var mamma och johanna (som även fottade) med.
vi tränade volter vilket suger totalt i min åsikt.. Men tillslut blev det bra!!
Sedan iga så red jag å Johanna runt berget, det gick super! Johanna red lite på Gummnan som hade energi upp till öronen! men när vi kom till vattnet vill hon hellre ha sin egna lugna häst! slutade med att jag var blöt upp till midjan efter att ha travat runt i vattnet med Gumman som bara ÄLSKADE DE!
Riktigt bra två dagar. imorgon blir de lugnt, bara en tur barbacka upp för klätterbacken! man börjar ju skolan då med.. :(
Så nu skriver jag mitt första inlägg på denna bloggen!
Igår var jag på strömma med Gumman, och som sällskap var mamma och johanna (som även fottade) med.
vi tränade volter vilket suger totalt i min åsikt.. Men tillslut blev det bra!! hon gick som en klocka!
Sedan idagZeus (häst) å Vispen (katten! :D)innan ridturen idag =) så red jag å Johanna runt berget, det gick super! Johanna red lite på Gummnan som hade energi upp till öronen! men när vi kom till vattnet vill hon hellre ha sin egna lugna häst! slutade med att jag var blöt upp till midjan efter att ha travat runt i vattnet med Gumman som bara ÄLSKADE DE!
Riktigt bra två dagar. imorgon blir de lugnt, bara en tur barbacka upp för klätterbacken! man börjar ju skolan då med.. :(

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0